Vuxenträning

Brasiliansk Jiu-Jitsu har haft en fantastisk utveckling sedan slutet på 90-talet och tillhör en av de snabbast växande kampsporterna i världen. BJJ´s snabba ökning beror mycket på stilens enkla och pedagogiska träningsupplägg där alla tekniker anpassats för att fungera på riktigt, mot en motståndare som gör motstånd. Något som visade sig väldigt tydligt i de tidigaste UFC galorna i USA då utövare från olika stilar möttes i matcher med få eller inga regler. BJJ var helt överlägset andra stilar och numera ingår BJJ träning hos nästan alla utövare av grappling baserade sporter.

Stilen passar väldigt många utövare, både elitutövare, motionärer och barn & ungdomar. Träningspassen innehåller en ordentlig uppvärmning och följs av teknikträning. Teknikerna drillas (repeteras) för att bli bättre på grundpositionerna och till dessa positioner tillämpar vi  lås och strypningar. Träningspassen innehåller alltid stora delar kamp och du går väldigt sällan ifrån ett BJJ pass utan att vara riktigt svettig och med ett stort leende på läpparna.

Välkommen att komma och träna Bjj hos hos. Dom första gångerna kan du träna i mjukisbyxor och t-shirt, eller så kan du få låna en dräkt av oss. Det är bara att dyka upp, du behöver inte göra någon föranmälan.

Regler kring träningen:
– Kom i god tid
– Säg alltid till din instruktör om du behöver lämna mattan av någon anledning
– Lyssna alltid på din instruktör och gör den övning som du blir instruerad
– Visa hänsyn till dina träningskompisar både på och utanför mattan
– Du skall alltid ha fräscha och rena träningskläder och det är inte tillåtet att träna i saker som luktar illa eller är smutsiga.

Träningstider
Tisdagar 17:15-19:00
Fredagar 17:15-19:00
Söndagar 17:30-19:15

Ansvarig tränare: Paul Persson 0768967211
Kontakt: info@samurai.se eller Facebook