Vuxenträning

Som nybörjare i ju-jutsu krävs inga förkunskaper. Du behöver inte vara extremt vig, snabb, stark eller smidig för att börja träna ju-jutsu. (Träningen kan däremot göra dig både vig, snabb, stark och smidig.) Träningen är individanpassad så att alla tränar utefter sina egna förutsättningar. Det gör att killar och tjejer kan träna tillsammans. Ofta finns det olika träningsgrupper beroende på vilken kunskapsnivå som uppnåtts. Eftersom träningssystemet är anpassat efter elevernas kunskapsnivå är skaderisken i ju-jutsu mycket liten och allvarligare skador sker extremt sällan.
Stilen Ju-jutsu Kai innehåller ett stort antal väl utvalda tekniker som skall kunna fungera som självförsvar när så krävs. Stilen innehåller även en del gamla tekniker för att bevara den ursprungliga ju-jutsutraditionen. Ju-jutsu Kai kan tränas för att öka sin personliga säkerhet (självförsvar) eller som motionsform och för den som vill även som tävlingsform. Att träna Ju-jutsu Kai skall vara roligt.

Kyugruppen (14år+) tränar måndagar och onsdagar 18.15-19.45

Vi tränar i långa mjukisbyxor & T-shirt eller GI (träningsdräkt). Glöm inte din vattenflaska! Terminen drar i regel igång veckan samtidigt som skolorna har börjat igen efter sommar- och jullov. Vi har också en del sommarträning
Är det något du undrar över? Tveka inte att höra av dig till Daniel Hultander som är ansvarig för Ju-Jutsu Kai’s verksamhet.
VÄLKOMMEN!